23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Töreni

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamalarımız kapsamında konferans salonumuzda gerçekleştirdiğimiz törenimiz, okul bandomuzun coşku dolu gösterisiyle başladı. Ardından Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk ve aziz şehitlerimiz adına saygı duruşunda bulunulup İstiklal Marşımız hep bir ağızdan okundu.

Programımız, 4. sınıf öğrencilerimizden oluşan koromuzun birbirinden güzel şarkılarıyla devam etti. Sonrasında 3. ve 4. sınıf öğrencilerimizin oluşturduğu ritim grubunun enerjik performansı izleyenlere keyifli anlar yaşattı. İlkokul-Ortaokul Müdürümüz Arzu Yılmaz, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada öğrencilerimize hitaben “Sevgili öğrencilerim, bugün sizin gününüz. Neşenizin çoğaldığı, umutlarınızın yükseldiği, hayallerinizin özgürce kanatlandığı gün… Sizler yalnızca geleceğin sahipleri değilsiniz; bugünün de en kıymetli gücüsünüz. Gözlerinizdeki ışık, bu ülkenin yarınlarını aydınlatacak en değerli kaynaktır.” sözlerine yer verdi.

Konuşmanın ardından 4. sınıf öğrencilerimiz sahneledikleri “Children of the World Show” adlı İngilizce drama, jimnastik gösterisi, “Atatürk ve Vazo” isimli anlamlı drama, vals ve halk oyunları performanslarıyla izleyenlerden büyük alkış aldı. Programımız, tüm öğrencilerimizin coşku ve birlik içinde seslendirdiği “Parla” şarkısıyla son buldu.

Tören boyunca sergiledikleri üstün performansla bizleri gururlandıran öğrencilerimizi yürekten kutluyor; bu anlamlı organizasyonda emeği geçen tüm yönetici, öğretmen ve teknik ekibimize, ayrıca bayram sevincimizi bizlerle paylaşan kıymetli velilerimize teşekkür ediyoruz.
Milli egemenliğimizin simgesi olan yüce meclisimizin açılışının 106. yılı kutlu olsun!

 

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir